Šport > Slovenija poka od ponosa
1887 ogledov

Fantastična nedelja za družino Blažič

Jaka Blažič EuroBasket 2017
Brat in sestra v istem večeru osvojila vsak svojo kolajno.

Pri Blažičevih slavijo na kvadrat. Nedelja, 17. september 2017, bo pri njihovi družini zapisana z zlatimi črkami. Jaka Blažič je kot član slovenske košarkarske reprezentance osvojil zlato medaljo na evropskem prvenstvu v Istanbulu. 

Pia Blažič | Avtor: YouTube YouTube
Pia Blažič, njegova sestra, pa je v Ljubljani osvojila srebrno kolajno na svetovnem prvenstvu v odbojki do 23 let. Dekleta so tako osvojila prvo žensko odličje v moštvenih športih na svetovnih prvenstvih. 

Slovenke so na prvenstvu morale premoč priznati le Turkinjam. Te so bile boljše s 4 proti 0 v nizih. Saša Planinšec je dobila posamično nagrado za najboljšo blokerko prvenstva, Eva Mori za najboljšo podajalko in Iza Mlakar za najboljšo korektorico prvenstva.

Verjamemo, da bodo pri Blažičevih znali proslaviti ta uspeh družine, v kateri je šport doma. Ne nazadnje je oče obeh dobitnikov medalj nekdanji smučar in direktor slovenskih alpskih reprezentanc Dušan Blažič

goran dragić zoran dragić MVP prvenstva Šport Fant, ki je postal globalni superzvezdnik Finale Eurobasket, Slavje Komentar Šport Nisem šel na finalno tekmo v Turčijo in ni mi žal! dončić zagorac Rajanje Šport Zagorac takole razgalil Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.