Šport > Slovenija poka od ponosa
2316 ogledov

Zagorac takole razgalil Dončića

dončić zagorac Print screen
Stava je stava.

Nekdanji slovenski reprezentant in strokovni komentator Saša Dončić je po zmagi Slovenije v finalu EuroBasketa 2017 izpolnil svoj del dogovora in Saši Zagorcu dovolil, da ga razgali vpričo cele države.

Dončić je s tem spoštoval obljubo, ki jo je dal v primeru, da Slovenija osvoji naslov evropskega prvaka. "17 dni ga gledam v isti majici. 17 dni," je v mikrofon povedal Zagorac in Dončića poljubil na čelo. 

PREBERITE ŠE:

tiskovna konferenca Eurobasket 2017 Šport Po zmagi vdrl na tiskovko 'Fotka' finala Šport Tudi Srbija obožuje Dragića Finale Eurobasket Šport To je o poškodbi povedal Dončić Finale Eurobasket, Slavje Solze in bes Šport Srbi našli krivca za poraz Finale Eurobasket, Slavje Šport Ste videli, kaj se je zgodilo po koncu tekme? Eurobasket 2017 slačilnica Video Šport Slačilnica zmagovalcev, veselje slovenskih junakov po zmagi Finale Eurobasket, Slavje Odmevi Šport Lebron James je lahko ponosen, ker igra v isti ligi kot Dragić EuroBasket 2017 Šport SLOVENIJAAAA!!!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.