Ferguson zapustil bolnišnico

Foto: Epa alex ferguson
Legendarni Škot je po slabem mesecu zapustil bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Legendarni trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson je zapustil bolnišnico in bo okreval doma. Šestinsedemdesetletni Škot je bil v bolnišnico Salford Royal prepeljan 5. maja zaradi možganske kapi.

Po nekaj dneh je zapustil intenzivni oddelek bolnišnice. "Sir Alex ne potrebuje več intenzivne nege. Rehabilitacijo bo nadaljeval na navadnem bolniškem oddelku," je 10. maja sporočil Manchester United.

Pa to ni res! Legendarni strateg navdušil s prvo izjavo po operaciji

Trinajskratni zmagovalec Premier League se je zdaj vrnil domov, eden izmed virov pa je angleškim medijem že dejal, da se namerava vrniti na svoj sedež na stadionu Old Trafford, ko se bo avgusta začela nova sezona angleškega prvenstva.  

Škot, ki je pred petimi leti oznanil, da odhaja v nogometni pokoj, je najuspešnejši britanski trener vseh časov. Z Manchester Unitedom, pri katerem je deloval kar 26 let, je osvojil 38 trofej, 13-krat je bil angleški, dvakrat pa tudi evropski prvak.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.