FIBA za konec tedna pripravila zabaven posnetek z Dončićem v glavni vlogi

Foto: Profimedia
Vsi komajda dočakamo konec tedna ter težko pričakovani vikend. Ali pri tem izgledamo, kot da bi nas preigral Luka Dončić?
Oglej si celoten članek

Mednarodna košarkarska zveza (FIBA) se je preko svojega Twitter profila FIBA EuroBasket odločila, da ob koncu tedna deli humorističen posnetek, na katerem ima glavno vlogo čudežni deček svetovne košarke, naš Luka Dončić.

Pri Fibi so namreč delili posnetek, kako izgledamo ljudje, ko v petek popoldne končno zapustimo svojo pisarno.

Primerjali so nas namreč z islandskim branilcem, katerega je Luka tekom (za Slovenijo zgodovinskega) Eurobasketa 2017 preigral s svojim znamenitim step backom, na kar je Islandec odreagiral v stilu: "Naj gre vse skupaj nekam, jaz grem domov!"

Šport Po eni tekmi bi že odrezal Dončića

Nenavadno To so Dončića silili početi pred tekmo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.