Frustrirani zvezdnik grdo obračunal z Dončićem

Foto: ESPN dončić
Slovenec je bil tarča umazane igre, vendar ni dopustil, da bi mu to prišlo do živega.
Oglej si celoten članek

Eden največjih zvezdnikov lige NBA Russell Westbrook se je na tekmi med Dallas Mavericks in Houston Rockets na zelo grd način znesel nad Lukom Dončićem.

Status potrjen Dončić s fenomenalno predstavo razbil Hardnov Houston

Ameriški organizator igre je po zgrešenem polaganju v tretji četrtini stekel v obrambo, kjer se je izza hrbta približal Dončiću in ga zelo očitno nalašč porinil.

Dončić tega ni pričakoval in bi kaj kmalu pristal na tleh, a se je na srečo obdržal na nogah, tudi po zaslugi priročne "izletne cone".

S potezo frustriranega Američana, ki je na tekmi dosegel 27 točk, ni bil prav nič zadovoljen, kar se je odražalo tudi na njegovi obrazni mimiki, vendar je ohranil mirne živce in v nadaljevanju še navduševal na poti do pete zaporedne zmage Dallasa, 11. v sezoni (11-5).

Foto: Print Screen

Dončić "Nikoli si nisem predstavljal, da bom to poslušal v NBA."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.