Fury po velikih težavah ostaja neporažen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tyson Fury se je tekom dvoboja znašel v velikih težavah.
Oglej si celoten članek

Nekdanji svetovni boksarski prvak težke kategorije Tyson Fury ostaja neporažen v profesionalni karieri. Danes je v svojem 30. dvoboju v Las Vegasu premagal Šveda Otta Wallina, čeprav mu je tekmec že v tretji rundi zadal udarec nad desno oko, po katerem je Fury še ves dvoboj krvavel.

Foto: Profimedia Tyson Fury

A Britanec je dvoboj pripeljal do zmage, doslej prav tako neporaženega Šveda je ugnal po točkah (116-112, 117-111, 118-110) in slavil 29. zmago ob enem neodločenem izidu v karieri.

"Hitro sem dobil rano, kar je povsem spremenilo potek dvoboja. Večino boja nisem nič videl," se je po zmagi pritoževal Fury, ki je po šesti rundi potreboval tudi zdravniško oskrbo rane, po dvoboju pa so ga odpeljali še na šivanje v bolnišnico.

Današnji dvoboj je bil za Furyja ogrevanje na poti do revanše s svetovnim prvakom verzije WBC Deontayem Wilderjem, ki naj bi bila na sporedu februarja 2020. Fury in Wilder sta decembra lani v Los Angelesu uprizorila epski dvoboj, ko je Fury v 12. rundi vstal in si prislužil neodločen izid, kar pa je pomenilo, da je šampionski pas ostal v lasti Wilderja.

Dvoboj leta Fury kar dvakrat na tleh, a vseeno neporažen na epskem obračunu

"Vrne naj licenco!" Boksarke legende udarile po sodniku dvoboja Wilder:Fury

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.