Šport
604 ogledov

Fury po velikih težavah ostaja neporažen

Tyson Fury Profimedia
Tyson Fury se je tekom dvoboja znašel v velikih težavah.

Nekdanji svetovni boksarski prvak težke kategorije Tyson Fury ostaja neporažen v profesionalni karieri. Danes je v svojem 30. dvoboju v Las Vegasu premagal Šveda Otta Wallina, čeprav mu je tekmec že v tretji rundi zadal udarec nad desno oko, po katerem je Fury še ves dvoboj krvavel.

Tyson Fury | Avtor: Profimedia Profimedia

A Britanec je dvoboj pripeljal do zmage, doslej prav tako neporaženega Šveda je ugnal po točkah (116-112, 117-111, 118-110) in slavil 29. zmago ob enem neodločenem izidu v karieri.

"Hitro sem dobil rano, kar je povsem spremenilo potek dvoboja. Večino boja nisem nič videl," se je po zmagi pritoževal Fury, ki je po šesti rundi potreboval tudi zdravniško oskrbo rane, po dvoboju pa so ga odpeljali še na šivanje v bolnišnico.

Današnji dvoboj je bil za Furyja ogrevanje na poti do revanše s svetovnim prvakom verzije WBC Deontayem Wilderjem, ki naj bi bila na sporedu februarja 2020. Fury in Wilder sta decembra lani v Los Angelesu uprizorila epski dvoboj, ko je Fury v 12. rundi vstal in si prislužil neodločen izid, kar pa je pomenilo, da je šampionski pas ostal v lasti Wilderja.

Tyson Fury in Deontay Wilder Dvoboj leta Šport Fury kar dvakrat na tleh, a vseeno neporažen na epskem obračunu Tyson Fury in Deontay Wilder "Vrne naj licenco!" Šport Boksarke legende udarile po sodniku dvoboja Wilder:Fury
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice