Še nikoli videna fotografija iz Messijevega otroštva

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lionel Messi je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo iz svojih otroških dni, zraven pa dopisal pomembno sporočilo.
Oglej si celoten članek

Legendarni argentinski nogometaš Lionel Messi velja za velikega človekoljuba ter pravega UNICEF-ovega ambasadorja, ki se bori za lepšo prihodnost otrok po vsem svetu.

Argentinec je tako ob še nikoli objavljeni fotografiji iz svoje mladosti na Instagramu izpostavil, da je bistvenega pomena, da zaščitimo naše najmlajše, da je sicer sam imel to srečo, a da to ne velja za milijone otrok po vsem svetu.

"Od malih nog sem odraščal obkrožen z naklonjenostjo ter zaščito. Družina mi je vedno nudila ljubezen ter me spremljala skozi vse izzive. Nažalost, to ni realnost za milijone dečkov in deklic po celotnem svetu. Če ne zberemo potrebnih donacij, se ocenjuje, da bi lahko tekom naslednjih šestih mesecev vsak dan umrlo okoli 6.000 dečkov in deklic. Danes lahko vaša donacija naredi razliko bolj kot kadarkoli," je Messi zapisal na Instagramu ter pozval svoje sledilce, da donirajo UNICEF-u.

Navdušuje Špance "Novi Messi" zrušil rekord Primere Na treningu Messi se je stepel s soigralcem, ne govorita več Messi Takšnega Messija še niste videli! Argentinec napadel nasprotnika, ta obležal

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.