Šport > Nogomet
16807 ogledov

Messi se je stepel s soigralcem, ne govorita več

lionel messi Epa
Težave v Barceloni.

Španski Diario Gol je poročal o tem, da sta si na treningu Barcelone v lase skočila zvezdnika Lionel Messi in Antoine Griezmann. Argentinca in Francoza so ločili šele soigralci in trener Quique Setien.

Vzrok za spor naj bi bila ena izmed akcij na ligaški tekmi Barcelone z Leganesom, ko se argentinski superzvezdnik v eni izmed zelo obetavnih priložnosti ni odločil za podajo Griezmannu, ko bi Francoz lahko dosegel zadetek. Slednji je prepričan, da je Messi to storil namenoma, kar je Argentincu na treningu tudi povedal. Sledila je fizični obračun, Messi pa je po njem prenehal komunicirati z Griezmannom.

Nekaj ne 'štima' Šport Kronski dokaz, da Messi ne zaupa Griezmannu

Že v preteklsoti so večkrat na plan prišle govorice, da nogometaša nista v najboljših odnosih, znano pa je tudi, da Messi ni bil navdušen ob prihodu napadalca svetovnih prvakov iz Atletico Madrida, sam se je zavzemal za vrnitev Neymarja. Zdaj naj bi favoriziral prihod rojaka Lautara Martineza iz Interja.

Na tekmi 16. junija je Barcelona sicer z 2:0 premagala Leganes, gola sta dosegla mladi Ansu Fati in Messi.

Lionel Messi Messi Šport Takšnega Messija še niste videli! Argentinec napadel nasprotnika, ta obležal
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.