Šport > Nogomet
1854 ogledov

Messijeva fotografija s tekme: vredna več kot 1000 besed

Lionel Messi Profimedia
Ve se, kdo je glavni.

Ena izmed fotografij s tekme med Mallorco in Barcelono, slednja je v svoji prvi tekmi po nadaljevanju španskega prvenstva s 4:0 premagala otočane, je vzbudila veliko pozornost španske javnosti ter postala hit na socialnih omrežjih.

Španski prvak je v soboto gostoval na Belearskih otokih, ob zdaj obveznem odmoru za osvežitev pa je fotograf v svoj objektiv ujel zbor katalonskih nogometašev. V središču je bil Lionel Messi, ki je dajal napotke svojim soigralcem, pozorno pa sta ga poslušala tudi trenerja Quique Setién in Eder Sarabia.

"Fotografija, ki je vredna več kot 1000 besed. Ko govori Messi, vsi poslušajo," je ob podobi zapisal katalonski Sport in se ob tem še posebej osredotočil na mimiko obrazov pri glavnem trenerju Setienu in njegovem pomočniku, ki naj bi ob Messijevih navodilih delovala presenečeno.

Argentinec je sicer proti Mallorci blestel, v svojo statistiko je vpisal zadetek in dve asistenci. Skupno je v tej sezoni zbral 25 golov in 18 asistenc.

Barcelona je na lestvici La Lige po prvem 'pokoronskem' krogu ohranila dve točki prednosti pred madridskim Realom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice