Šport > Nogomet
749 ogledov

Eden najbolj divjih nogometašev pokazal svojo nežno plat

Diego Costa Athletic Atletico Reševalni pas/Twitter
Soigralec Jana Oblaka je z gesto podprl kolegico, ki okreva po odstranjevanju možganskega tumorja.

Atlético Madrid je v nedeljo popoldne po remiju pri bilbajskem Athleticu (1:1) ostal na šestem mestu španske La Lige, ta se je nadaljevala z 28. kolom po trimesečnem premoru zaradi novega koronavirusa.

Za remi je moral svoje znanje pokazati tudi Jan Oblak v vratih Atlética, edini gol za goste pa je zabil Brazilec s španskim potnim listom Diego Costa.

Jan Oblak Athletic Bilbao Atlético Madrid La Liga Šport Oblak zablestel, Atlético spet skromen

Napadalec, ki je v svoji karieri že večkrat pokazal svojo grobo in prepirljivo naravo, se je tokrat predstavil v drugačni luči. Po zadetku je dvignil dres ženske ekipe Atlética s številko 14, ta pripada Virginii Torrecilli.

Virginia Torrecilla | Avtor: laliga.com laliga.com

Slednja, sicer tudi španska reprezentantka, je v maju prestala zahtevno operacijo, odstranili so ji možganski tumor. Costa ji je z lepo gesto najbrž vlil dodatne energije za okrevanje proti zahrbtni bolezni.

Virginia Torrecilla | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Atlético bo sezono nadaljeval že sredi tedna, ko bo gostoval v Pamploni pri Osasuni. Varovance Diega Simeoneja čaka še kar nekaj dela v boju za uvrstitev v Ligo prvakov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice