George zaradi operacije brez začetka sezone

Foto: Epa paul george
Košarkar Los Angeles Clippers še ni povsem okreval po operaciji rame.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkarski zvezdnik Paul George bo zaradi operacije rame prisilno počival vsaj do novembra, poroča ameriška mreža ESPN. George, ki se je pridružil najkoristnejšemu igralcu (MVP) lige Kawhiju Leonardu pri Los Angeles Clippers, je dejal, da bo izpustil celotne priprave in vsaj prvih deset dni nove sezone severnoameriške lige NBA.

Novost NBA liga testira pravilo, ki bo spremenilo potek tekme

"V pripravah na novo sezono ne bom mogel igrati. Za zdaj je najbolj optimističen scenarij, da se vrnem na parket novembra. Kdo ve? Upam, da mi bo uspelo," je dejal George, ki je v minuli sezoni v povprečju dosegal po 28 točk, 8,2 skoka, 4,1 podaje na tekmo za Oklahomo.

Medijski gigant Jih še ni izučilo? Spet jih skrbi "debeli" Dončić ...

Najboljši igralec lige NBA Leonard si je želel moči združiti z Georgeom. Clippers so podpisali z Leonardom, potem ko je zapustil Toronto Raptors, ki jih je v svoji edini sezoni pri kanadskem klubu popeljal do naslova prvaka lige NBA.

Ni prebolel Shaq že 19 let kuha zamero: "Ta idiot!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.