Georgina objavila fotografijo okuženega Ronalda

Foto: Profimedia
Po informaciji o okužbi portugalskega zvezdnika s covidom-19 je njegova izbranka s svetom delila fotografijo iz bolnišnice.
Oglej si celoten članek

V torek je portugalska nogometna zveza sporočila, da je bil Cristiano Ronaldo pozitiven na novi koronavirus. Napadalec Juventusa je bil edini v izbrani vrsti, ki se je okužil.

Portugalci so v preteklih dneh odigrali prijateljsko tekmo s Španijo in srečanje v okviru Lige narodov proti Franciji, oba obračuna sta se končala brez golov.

Covid-19 Okužen tudi morda največji superzvezdnik na svetu

Po tekmi s Francijo se je Ronaldo s soigralci vrnil v Lizbono, kjer pa ga je doletel pozitiven test. Iz tabora portugalske reprezentance so sporočili, da se zvezdnik počuti dobro, da pa seveda ne bo nastopil v sredo, ko se bo njegova ekipa merila s Švedsko.

Ronaldovo dobro počutje je razkrila tudi fotografija, ki je nastala med videoklicem med Cristianom in njegovo izbranko Georgino Rodríguez.

Foto: Instagram Cristiano Ronaldo bolnišnica covid-19

Španka je podobo nogometaša objavila na svojem Instagram računu in s simbolom srca pripisala: "Ti si moja inspiracija, Cristiano!"

Ronaldo bo do konca tedna ostal v portugalski prestolnici. V nedeljo bo še enkrat opravil test na covid-19 in v kolikor bo negativen, bo lahko odpotoval na stalno delovno mesto v Torino.

Drug svet Tako je izgledala Georgina, preden je spoznala Ronalda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:28 14. Oktober 2020.

    Fake par!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.