Šport > Nogomet
50493 ogledov

Tako je izgledala Georgina, preden je spoznala Ronalda

georgina rodriguez Instagram
Georgina Rodriguez je od leta 2016 v zvezi s Cristianom Ronaldom, s katerim naj bi se nedavno tudi zaročila.

Po svetu potuje z zasebnim letalom, ima 90.000 evrov mesečne žepnine, roko pa ji krasi prstan, vreden 680.000 evrov, a še pred nekaj leti je Georgina Rodriguez, izbranka Cristiana Ronalda, delala za deset evrov na uro kot gospodinja in varuška družine iz Bristola.

Kasneje se je preselila v Madrid, kjer se zaposlila kot asistenka prodaje v Guccijevi trgovini, kjer je leta 2016 spoznala svojega zaročenca.

ronaldo georgina rodriguez | Avtor: Epa Epa
Georgina danes živi zvezdniško življenje polno glamurja in razkošja po zaslugi bajnih zaslužkov najslavnejšega nogometaša na svetu, kateremu je brezpogojno stala ob strani pred dvema letoma, ko so se nanj zgrnile obtožbe o posilstvu. Ronaldo, ki krivdo odločno zavrača, nikoli ni bil kazensko ovaden.

"Ni lahko biti partnerka slavne osebe, vendar tega ne bi zamenjala za nič na svetu," je v nedavnem intervjuju povedala Georgina, ki je zaradi zveze z Ronaldom deležna tudi precejšnje medijske pozornosti. 

Šestindvajsetletnica je odraščala v delavski družini na severu Španije. V otroštvu je bila obetavna baletnica, vendar si starši niso mogli privoščiti učnih ur. Dom je zapustila pri 15 letih in se zaposlila kot prodajalka. Leto kasneje se je preselila v San Sebastian, kjer je dobila priložnost v trgovini s prestižnimi oblačili.

V zasledovanju kariernih ambicij se je naučila angleško in se podala v Veliko Britanijo, nato pa se je vrnila v Španijo, kjer je pred štirimi leti spoznala Ronalda, takrat napadalca Real Madrida. 

Britanski tabloid The Sun je pridobil fotografijo iz časov, ko je Georgina še delala v Guccijevi trgovini, nevedoč, da se ji bo življenje kmalu obrnilo na glavo.

 | Avtor: The Sun The Sun

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work day 👙 @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I see you ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La felicidad de tu vida depende de la calidad de tus pensamientos 💭✨ @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si dejas salir tus miedos tendrás más espacio para vivir tus sueños ❤️💋

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice