Šport > Nogomet
32980 ogledov

Georgina objavila fotografijo okuženega Ronalda

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Po informaciji o okužbi portugalskega zvezdnika s covidom-19 je njegova izbranka s svetom delila fotografijo iz bolnišnice.

V torek je portugalska nogometna zveza sporočila, da je bil Cristiano Ronaldo pozitiven na novi koronavirus. Napadalec Juventusa je bil edini v izbrani vrsti, ki se je okužil.

Portugalci so v preteklih dneh odigrali prijateljsko tekmo s Španijo in srečanje v okviru Lige narodov proti Franciji, oba obračuna sta se končala brez golov.

Covid-19 test vzorec korona Covid-19 Šport Okužen tudi morda največji superzvezdnik na svetu

Po tekmi s Francijo se je Ronaldo s soigralci vrnil v Lizbono, kjer pa ga je doletel pozitiven test. Iz tabora portugalske reprezentance so sporočili, da se zvezdnik počuti dobro, da pa seveda ne bo nastopil v sredo, ko se bo njegova ekipa merila s Švedsko.

Ronaldovo dobro počutje je razkrila tudi fotografija, ki je nastala med videoklicem med Cristianom in njegovo izbranko Georgino Rodríguez.

Cristiano Ronaldo bolnišnica covid-19 | Avtor: Instagram Instagram

Španka je podobo nogometaša objavila na svojem Instagram računu in s simbolom srca pripisala: "Ti si moja inspiracija, Cristiano!"

Ronaldo bo do konca tedna ostal v portugalski prestolnici. V nedeljo bo še enkrat opravil test na covid-19 in v kolikor bo negativen, bo lahko odpotoval na stalno delovno mesto v Torino.

georgina rodriguez Drug svet Šport Tako je izgledala Georgina, preden je spoznala Ronalda
Komentarjev 1