Godín od enega slovenskega mojstra k drugemu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Izkušeni urugvajski branilec se bo s Pirenejskega najverjetneje preselil na Apeninski polotok.
Oglej si celoten članek

Diego Godín, kapetan madridskega Atlética, in soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, je v torek v solzah potrdil, da zapušča klub. Španski mediji že nekaj tednov zatrjujejo, da bo kariero lahko nadaljeval pri milanskem Interju, kjer brani Samir Handanović.

Trije so odveč Po Cristianu Ronaldu odhaja še en superzvezdnik

33-letni Urugvajec se je po devetih sezonah pri Atléticu, temu se je pridružil leta 2010 iz Villarreala, sporazumno dogovoril, da pogodbe, ki mu poteče konec junija, ne bo podaljšal.

"Malo sem živčen, precej bolj, kot pred tekmami. To so moji zadnji dnevi v barvah Atlética. Želel sem, da to slišite iz mojih ust. S klubom smo se sicer pogovarjali za naprej, a nismo našli skupnega jezika, tako da se zame končuje najlepše obdobje mojega življenja," je na novinarski konferenci na stadionu Wanda Metropolitano, ki so se je udeležili njegovi moštveni kolegi, dejal Godín.

Od domačega občinstva se bo Diego Godín poslovil na nedeljski tekmi proti Sevilli v 37. kolu La Lige.

Godín je za rdeče-bele odigral 387 tekem in dosegel 27 golov, z Atléticom je osvojil naslov španskega prvaka (2014), pokalni naslov (2013) ter dve zmagi v Ligi Evropa (2012, 2018), dvakrat pa je igral v finalu Lige prvakov (2014, 2016).

Tržnica Neverjetna cena za slovenskega nogometaša

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.