Šport > Nogomet
8055 ogledov

Po Cristianu Ronaldu odhaja še en superzvezdnik

Gareth Bale EPA
Pri Realu se obetajo spremembe.

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane namerava v novo sezono kreniti s precej spremenjeno zasedbo, na odstrelu v klubu pa je tudi nekdaj najdražji nogometaš na svetu Gareth Bale. Po poročanju Marce sta se Francoz in Valižan, ki sicer želi ostati v klubu, že sestala, na sestanku pa je Zidane Balu svetoval iskanje novega kluba.

paul pogba Tri prepreke Šport Real pri snubljenju Pogbaja trčil v zid

Za kraljevim klubom je sicer ena najslabših sezon v zadnjih desetih letih, na klopi nekdanjih galaktikov pa so se zamenjali kar trije trenerji. Kot zadnji je vlogo prvega moža na klopi prevzel Zidane, a tudi on ni imel čarobne paličice. Sloviti Francoz zdaj namerava prevetriti zasedbo, poslavlja pa se tudi Bale, ki je leta 2013 k Realu prišel iz Tottenhama za 101 milijon evrov.

Valižan je le delno upravičil nakup, v zadnjih dveh sezonah je bil precej časa poškodovan, Madridčane pa naj bi motilo tudi dejstvo, da se v šestih letih ni naučil španskega jezika. Zidane in Bale sta se srečala že prejšnji teden, Otočanu pa je bilo rečeno, da v klubu ne računajo nanj. Francoz se je prav tako zahvalil za sodelovanje še Daniju Ceballosu in Marcosu Llorenteju.

Vincent Kompany Za naslov Šport 13 mesecev ni zadel, zdaj pa tale mojstrovina
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.