Šport > Nogomet
1750 ogledov

Real Madrid nabavil novega napadalca

Luka Jović Epa
Madridski Real je okrepil napad.

Srbski nogometaš, 21-letni Luka Jović, bo v naslednji sezoni okrepil Real Madrid. Potem ko ga je Eintracht Frankfurt odkupil le slabe tri tedne nazaj, bo ta zdaj za 60 milijonov evrov odšel k belemu baletu, poroča španski športni časnik As.

Mladi napadalec bo z Realom podpisal za šest let, dvajset odstotkov kupnine, torej 12 milijonov, bo dobila tudi Benfica, za katero je igral pred posojo in prestopom v Nemčijo in katera si je zagotovila, da bo od vsakega Jovićevega prestopa dobila 20 odstotkov.

Jović, ki je kariero začel pri Crveni zvezdi, je prišel v Eintracht poleti 2017. V prejšnji sezoni je dosegel osem golov v 22 ligaških nastopih, v tej pa je znatno povečal svojo tržno vrednost s 26 zadetki in sedmimi podajami v vseh tekmovanjih.

Eintracht, trenutno četrti v nemškem prvenstvu, je še vedno v igri za evropsko lovoriko; na prvi polfinalni tekmi je doma z angleškim Chelseajem remiziral z 1:1, gol za domače pa je zadel ravno Jović.

Evropska liga Šport Besni navijači zaradi Uefe trgali stole na lastnem stadionu Alexandre Lacazette Arsenal Valencia Liga Evropa Šport Diši po londonskem derbiju sredi Azerbajdžana
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.