Šport > Nogomet
1398 ogledov

Besni navijači zaradi Uefe trgali stole na lastnem stadionu

Epa
Nezadovoljni nemški navijači so ukrepali.

Eintracht iz Frankfurta je na polfinalni tekmi evropske lige gostil londonski Chelsea, del navijačev 'orlov' pa se nikakor ni hotel sprijazniti s kozmetičnimi popravki na njihovem stadionu. V bundesligaški konkurenci lahko najzvestejši privženci številnih klubov za svoje junake namreč navijajo na za to določenih stojiščih, to pa pravila Evropske nogometne zveze ne dovoljujejo. 

Stadion Commerzbank je tako pred polfinalnim obračunam doživel nekatere posege, na popularna stojišča pa so bili postavljene montažne tribune. A te so navijači po začetku tekme hitro odstranili, Uefa pa bi zdaj lahko strogo kaznovala klub zaradi neupoštevanja varnostnih predpisov.

Navijače Eintrachta so sicer že podprli prvrženci dortmundske Borussije, ki so v tem letu že začeli s kampanjo "Evropa želi stati".

Tekma, ki je potekala sicer v odličnem vzdušju, se je končala z rezultatom 1:1. Gostitelji so povedli z zadetkom Luke Jovića, tik pred koncem prvega polčasa pa je končnih 1:1 postavil Pedro. V drugem polfinalu je Arsenal v Londonu s 3:1 premagal Valencio. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.