Gogi poskrbel za prerivanje in nekajkrat 'zažgal' internet

Foto: Profimedia Goran Dragić
Na tekmi med Heat in 76-ers je Goran Dragić skrbel za atraktivne poteze.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Miamija so na četrti tekmi prvega kroga končnice izgubili proti Philadelphiji in zdaj v seriji zaostajajo z 1:3, moštvi igrata na štiri zmage. Goran Dragić je bil ob porazu s 102:106 drugi strelec svoje ekipe, dosegel je 20 točk, pet več jih je zbral zimzeleni Dwyane Wade.

Organizator igre Miamija je nato prišel do svojega prvega zabijanja v sezoni. Ukradel je žogo in na navdušenje soigralcev in gledalcev zabil.

Vročica si je sredi tretje četrtine že priigrala 12 točk prednosti, s svojima zadnjima točkama na tekmi je Miami do vodstva s 74:62 popeljal prav Dragić. Nato mu je trener Erik Spoelstra namenil počitek, 76-ers pa so prevzeli pobudo in na polovici četrte četrtine že vodili. Popravili so tudi igro v obrambi, Joel Embiid pa je z blokado nad Dragićem poskrbel za veselje med navijači Philadelphie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.