Gogi s prikupno fotografijo stopil splet ter namignil o svoji prihodnosti?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Goran Dragić je preko socialnih omrežij delil prikupno fotografijo.
Oglej si celoten članek

Za Goranom Dragićem so zelo naporni tedni, ko je na kocko postavil celo svoje zdravje in kariero, da bi pomagal ekipi Miami Heat v velikem finalu lige NBA proti Los Angeles Lakers.

Globok poklon "Dragić je tvegal svoje telo, rad ga imam na smrt"

Nekdanji slovenski kapetan se je namreč poškodoval na prvi finalni tekmi, a je kljub hudi poškodbi stopala in neznosnim bolečinam stisnil zobe ter ponovno stopil na igrišče na šesti tekmi, katero pa so na koncu Jezerniki vseeno dobili ter slavili v seriji s 4:2.

Slovenski košarkar tako v zadnjih dneh uživa v Sloveniji na zasluženem oddihu, kjer pa ima, kot kažejo fotografije s socialnih omrežij, zelo prijetno družbo.

"Dragon" je namreč naravnost stopil splet, saj je objavil prikupno sliko, kako uživa v družbi dveh kužkov, zraven pa je z emojiji sporočil, da sta na fotografiji dva kužka ter en zmaj.

Dragić je nato na vprašanje enega izmed sledilcev, ki ga je vprašal, kaj počnejo, odgovoril, da gledajo nogomet, veliki liverpoolski derbi med Liverpoolom in Evertonom.

Zelo tvegano "Goran? To je noro! Ob 4.15 sem dobil sporočilo"

Fotografija je nemudoma naletela na odobravanje številnih oboževalcev, ki so navdušeni nad prikupno fotografijo, obenem pa mu v komentarjih želijo, da naj se v tako prijetni družbi čim bolj spočije ter obenem pozdravi poškodovano nogo.

Omenjena fotografija pa je še posebej navdušila navijače Miamija, ki so takoj opazili, da kljub temu da se nahaja v Sloveniji, še vedno nosi jopico njihove ekipe, kar so vzeli kot znak, da je Goran s srcem še vedno pri ekipi s Floride ter da bo zanjo nastopal tudi v naslednji sezoni, kljub temu da se mu je trenutna pogodba iztekla. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.