Šport > Košarka
14739 ogledov

Gogi s prikupno fotografijo stopil splet ter namignil o svoji prihodnosti?

Goran Dragić Reševalni pas/Twitter
Goran Dragić je preko socialnih omrežij delil prikupno fotografijo.

Za Goranom Dragićem so zelo naporni tedni, ko je na kocko postavil celo svoje zdravje in kariero, da bi pomagal ekipi Miami Heat v velikem finalu lige NBA proti Los Angeles Lakers.

dragić butler Globok poklon Šport "Dragić je tvegal svoje telo, rad ga imam na smrt"

Nekdanji slovenski kapetan se je namreč poškodoval na prvi finalni tekmi, a je kljub hudi poškodbi stopala in neznosnim bolečinam stisnil zobe ter ponovno stopil na igrišče na šesti tekmi, katero pa so na koncu Jezerniki vseeno dobili ter slavili v seriji s 4:2.

Slovenski košarkar tako v zadnjih dneh uživa v Sloveniji na zasluženem oddihu, kjer pa ima, kot kažejo fotografije s socialnih omrežij, zelo prijetno družbo.

"Dragon" je namreč naravnost stopil splet, saj je objavil prikupno sliko, kako uživa v družbi dveh kužkov, zraven pa je z emojiji sporočil, da sta na fotografiji dva kužka ter en zmaj.

Dragić je nato na vprašanje enega izmed sledilcev, ki ga je vprašal, kaj počnejo, odgovoril, da gledajo nogomet, veliki liverpoolski derbi med Liverpoolom in Evertonom.

goran dragić Zelo tvegano Šport "Goran? To je noro! Ob 4.15 sem dobil sporočilo"

Fotografija je nemudoma naletela na odobravanje številnih oboževalcev, ki so navdušeni nad prikupno fotografijo, obenem pa mu v komentarjih želijo, da naj se v tako prijetni družbi čim bolj spočije ter obenem pozdravi poškodovano nogo.

Omenjena fotografija pa je še posebej navdušila navijače Miamija, ki so takoj opazili, da kljub temu da se nahaja v Sloveniji, še vedno nosi jopico njihove ekipe, kar so vzeli kot znak, da je Goran s srcem še vedno pri ekipi s Floride ter da bo zanjo nastopal tudi v naslednji sezoni, kljub temu da se mu je trenutna pogodba iztekla. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice