Goran Dragić dosegel ključen dogovor, na potezi Dallas

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski organizator igre je postal prost igralec. Kje bo nadaljeval kariero?
Oglej si celoten članek

Goran Dragić in San Antonio Spurs sta dosegla dogovor o odkupu Slovenčeve pogodbe. To pomeni, da je Ljubljančan zdaj prost igralec in se lahko pridruži ekipi po svoji želji, poroča The Athletic.

Za Dragićeve usluge je zainteresiranih več NBA ekip. Med njimi so tudi Dallas Mavericks, kjer bi izkušeni branilec lahko združil moči z Luko Dončićem.

Strupene puščice Pritajen napad na Dragića iz Toronta

V ameriških medijih se je veliko špekuliralo o tem, da bo Dragić okrepil moštvo, ki se bori za naslov prvaka. Največkrat so bili omenjeni aktualni šampioni Milwaukee Bucks, kjer bi imel vidno vlogo. Za Slovenca so se zanimali tudi ambiciozni Chicago Bulls.

Med mogočimi destinacijami je poleg Dallasa še Miami, kjer je Dragić uspešno igral več let, do lanskega poletja in prestopa k Toronto Raptors v sklopu menjave za Kyla Lowryja

Kanadčani z Dragićem niso imeli resnih načrtov in so ga tik pred koncem prestopnega roka poslali v San Antonio. Kako se bo zgodba razpletala naprej, bo znano kmalu.

NBA To je Dončiću uspelo prvič letos

Foto: Profimedia Goran Dragić in Luka Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.