Šport > Košarka
25207 ogledov

Goran Dragić dosegel ključen dogovor, na potezi Dallas

Goran Dragić Profimedia
Slovenski organizator igre je postal prost igralec. Kje bo nadaljeval kariero?

Goran Dragić in San Antonio Spurs sta dosegla dogovor o odkupu Slovenčeve pogodbe. To pomeni, da je Ljubljančan zdaj prost igralec in se lahko pridruži ekipi po svoji želji, poroča The Athletic.

Za Dragićeve usluge je zainteresiranih več NBA ekip. Med njimi so tudi Dallas Mavericks, kjer bi izkušeni branilec lahko združil moči z Luko Dončićem.

Goran Dragić Strupene puščice Šport Pritajen napad na Dragića iz Toronta

V ameriških medijih se je veliko špekuliralo o tem, da bo Dragić okrepil moštvo, ki se bori za naslov prvaka. Največkrat so bili omenjeni aktualni šampioni Milwaukee Bucks, kjer bi imel vidno vlogo. Za Slovenca so se zanimali tudi ambiciozni Chicago Bulls.

Med mogočimi destinacijami je poleg Dallasa še Miami, kjer je Dragić uspešno igral več let, do lanskega poletja in prestopa k Toronto Raptors v sklopu menjave za Kyla Lowryja

Kanadčani z Dragićem niso imeli resnih načrtov in so ga tik pred koncem prestopnega roka poslali v San Antonio. Kako se bo zgodba razpletala naprej, bo znano kmalu.

Luka Dončić, Terance Mann NBA Šport To je Dončiću uspelo prvič letos

Goran Dragić in Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice