Šport > Košarka
47419 ogledov

Porzingis po selitvi v Washington podal mnenje o Dončiću

Luka Dončić in Kristaps Porzingis Profimedia
Latvijski košarkarski zvezdnik se je predstavil medijem v Washingtonu.

Kristaps Porzingis je po selitvi iz Dallasa v Washington prvič stopil pred medije v ameriškem glavnem mestu. Latvijec je na zadnji dan prestopnega roka v NBA po terapiji dobil obvestilo generalnega managerja Mavericks Nica Harrisona in takoj vedel, da se nekaj dogaja. Sledil je pogovor, po njem pa je začel pakirati za selitev, naslednji dan je že bil v Washingtonu.

Sam meni, da v Dallasu ni izpolnil vseh zastavljenih ciljev, spregovoril pa je tudi o svojem nekdanjem soigralcu Luki Dončiću. "Iz New Yorka sem se preselil v Dallas, 18 mesecev sem bil takrat odsoten zaradi poškodbe kolenskih vezi. Sledilo je igranje z Luko, ki sodi med največje talenete v ligi. Že zdaj je pravzaprav eden najboljših v NBA. Moral sem se prilagoditi. Sam sem se vedno pripravljen prilagoditi, če to koristi moštvu," je o svojem prestopu iz Knicks, kjer je bil prva violina kluba, k Mavericks dejal Latvijec. V Teksasu je imel nato glavno vlogo Dončić.

Luka Dončić Kristaps Porzingis Šokiran Šport Takšna je bila Dončićeva prva reakcija na odhod Porzingisa porzingis To pa boli! Šport NBA legenda 'uničila' Porzingisa: "Veste, zakaj mu pravijo samorog?" Kristaps Porzingis Čarovnik Šport To je prva poteza Porzingisa v dresu Washingtona

"Mislim, da nismo dosegli tega, kar se je od nas pričakovalo. V Dallasu sem bil dve sezoni in pol. Ta sezona je bila na primer polna vzponov in padcev zaradi koronavirusa in poškodb, z Luko sva tako skupaj odigrala morda 15 tekem. Ni bilo to, kar so drugi zamišljali in tudi sam pričakoval. A tako pač je včasih v tej ligi. Luka je izjemen igralec, želim mu vse najboljše tudi vnaprej in to, da bo dosegel tisto, kar si je zadal doseči," je še dodal Porzingis.

Ta bo sicer na podobno situacijo verjetno naletel tudi v Washingtonu, kjer prednjači Bradley Beal. Ta je sicer poškodovan. "Vesel sem, da bom igral z njim," je med drugim menil nekdanji All-Star igralec.

Komentarjev 1
  • Odess_Yanez 08:35 13.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice