Green Dragons šokirali s podobo Zlatka Zahovića

Foto: Anže Petkovšek green dragons
Navijaška skupina Olimpije poziva k udeležbi na velikem ligaškem derbiju Prve Lige TS.
Oglej si celoten članek

V petek ob 20.20 se bosta v Ljudskem vrtu na tekmi 16. kroga Prve Lige TS pomerila Maribor in Olimpija. To bo drugi veliki derbi v tednu dni, potem ko sta se ekipi v soboto udarili na prvem četrtfinalnem obračunu Pokala Slovenije. Viskoke zmage so se veselili Ljubljančani (3:0).

Derbi Milanič: Olimpija je pokazala svoj namen Pokal Slovenije Zmaji v Ljudski vrt s fantastično popotnico

Navijaška skupina Green Dragons je pred pokalno tekmo v Ljubljani okrcala navijače mariborskega kluba zaradi kršitve nenapisanih navijaških pravil, pred ligaškim obračunom v štajerski prestolnici pa si je privoščila Zlatka Zahovića.

Incident v LJ GD udarili po Violah: "Govna, je**ni pohorski študentki"

Promocijski plakat za povratno tekmo je parodija ameriškega filma Striptiz, pri čemer so obraz glavne igralke Demi Moore zamenjali z obrazom športnega direktorja Maribora. Neokusno? 

"Organizirano gostovanje, pivo ali dva s prijatelji in s ponosom skupaj na najgrši stadion na svetu! Olimpije se ne podpira s kavča, to si zapomni za vedno, prav tako težko lepše začneš vikend kot z gostovanjem v provinci," so zapisali GD.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:11 15. November 2017.

    Pacienti v uredništvu: Viskoke zmage so se veselili Ljubljančani (3:0).

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.