Šport > Nogomet
5469 ogledov

Green Dragons šokirali s podobo Zlatka Zahovića

green dragons Anže Petkovšek
Navijaška skupina Olimpije poziva k udeležbi na velikem ligaškem derbiju Prve Lige TS.

V petek ob 20.20 se bosta v Ljudskem vrtu na tekmi 16. kroga Prve Lige TS pomerila Maribor in Olimpija. To bo drugi veliki derbi v tednu dni, potem ko sta se ekipi v soboto udarili na prvem četrtfinalnem obračunu Pokala Slovenije. Viskoke zmage so se veselili Ljubljančani (3:0).

Darko MIlanič Derbi Šport Milanič: Olimpija je pokazala svoj namen Ricardo Alves Olimpija Ljubljana Pokal Slovenije Šport Zmaji v Ljudski vrt s fantastično popotnico

Navijaška skupina Green Dragons je pred pokalno tekmo v Ljubljani okrcala navijače mariborskega kluba zaradi kršitve nenapisanih navijaških pravil, pred ligaškim obračunom v štajerski prestolnici pa si je privoščila Zlatka Zahovića.

Green Dragons NK Maribor Olimpija Ljubljana Pokal Slovenije Ljudski vrt Incident v LJ Šport GD udarili po Violah: "Govna, je**ni pohorski študentki"

Promocijski plakat za povratno tekmo je parodija ameriškega filma Striptiz, pri čemer so obraz glavne igralke Demi Moore zamenjali z obrazom športnega direktorja Maribora. Neokusno? 

"Organizirano gostovanje, pivo ali dva s prijatelji in s ponosom skupaj na najgrši stadion na svetu! Olimpije se ne podpira s kavča, to si zapomni za vedno, prav tako težko lepše začneš vikend kot z gostovanjem v provinci," so zapisali GD.

Komentarjev 1
  • porko2 18:11 15.november 2017.

    Pacienti v uredništvu: Viskoke zmage so se veselili Ljubljančani (3:0).