Griezmann ni želel čestitati Varaneju

Foto: EPA
Foto: EPA
Klubska rivalstva ostajajo tudi v reprezentanci. No, vsaj v francoski.
Oglej si celoten članek

Veliko klubsko rivalstvo med madridskima tekmecema je bilo tokrat moč opaziti tudi na zboru francoske reprezentance. Galski petelini so navdušeno čestitali branilcu Reala Raphaëlu Varaneju za naslov v ligi prvakov, eden redkih, ki rojaku ni segel v roko, je bil napadalec Atletica Antoine Griezmann.

Slednji je že v tem prestopnem roku pokazal, koliko mu pomeni igranje za rojiblancose, saj se je kljub govoricam, ki so ga povezovale s selitvijo k Manchester Unitedu, odločil ostati pri Atleticu. Tega ni želel zapustiti, ker madridski klub zaradi kazni ne more kupovati novih igralcev, z odhodom Griezmanna pa bi prišlo do velike luknje, ki jo v klubu ne bi mogli zapolniti.

Ljubezen do Atletica očitno Griezmannu preprečuje tudi veselje z reprezentančnim kolegom. Ob nagovoru francoskega selektorja Didierja Deschampsa kot edini tudi ni zaploskal Varaneju. Seveda so vse to zabeležile kamere in mnogim nogometnim strokovnjakom, še zlasti v Španiji, ponudile kost za glodanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.