Šport > Nogomet
35 ogledov

Griezmann ni želel čestitati Varaneju

Antoine Griezmann EPA
Klubska rivalstva ostajajo tudi v reprezentanci. No, vsaj v francoski.

Veliko klubsko rivalstvo med madridskima tekmecema je bilo tokrat moč opaziti tudi na zboru francoske reprezentance. Galski petelini so navdušeno čestitali branilcu Reala Raphaëlu Varaneju za naslov v ligi prvakov, eden redkih, ki rojaku ni segel v roko, je bil napadalec Atletica Antoine Griezmann.

Slednji je že v tem prestopnem roku pokazal, koliko mu pomeni igranje za rojiblancose, saj se je kljub govoricam, ki so ga povezovale s selitvijo k Manchester Unitedu, odločil ostati pri Atleticu. Tega ni želel zapustiti, ker madridski klub zaradi kazni ne more kupovati novih igralcev, z odhodom Griezmanna pa bi prišlo do velike luknje, ki jo v klubu ne bi mogli zapolniti.

Ljubezen do Atletica očitno Griezmannu preprečuje tudi veselje z reprezentančnim kolegom. Ob nagovoru francoskega selektorja Didierja Deschampsa kot edini tudi ni zaploskal Varaneju. Seveda so vse to zabeležile kamere in mnogim nogometnim strokovnjakom, še zlasti v Španiji, ponudile kost za glodanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.