Grozljiva poškodba UFC zvezdnice

Foto: Instagram ronda rousey
Nekoč najslavnejša MMA zvezdnica Ronda Rousey bi skoraj ostala brez prsta.
Oglej si celoten članek

Nekdanja MMC borka Ronda Rousey se je poškodovala med snemanjem televizijske oddaje 9-1-1.

Nekdanji svetovni prvakinji v bantamski kategoriji so na roko padla vrata od čolna, zaradi česar bi skoraj izgubila sredinec.

"Bizarna nesreča. Med snemanjem prvega prizora so mi na roko padla vrata čolna. Mislila sem, da sem si samo priščipnila prste, zato sem nadaljevala s snemanjem. Vem, da zveni noro, vendar sem vajena tega, da ne pokažem bolečine, če to ni potrebno," je sporočila Američanka.

Posledice Rouseyjeva ne zmore niti jabolka

Po koncu prizora so jo z rešilcem prepeljali v bolnišnico, kjer so ji prst naravnali z vijaki in kovinsko ploščico. "Moderna medicina me res navdušuje. Po treh dneh je bila gibljivost že 50-odstotna," je dobro novico sporočila nekdanja UFC zvezdnica.

To so posledice McGregorjev napad na 50-letnika ni bil tako nedolžen

Rouseyjeva je v UFC nanizala 12 zaporednih zmag in kar šestkrat ubranila naslov v bantamski kategoriji (2012-2015). Po dveh zaporednih porazih proti Holly Holm in Amandi Nunes se je poslovila od MMA in se raje posvetila wrestlingu ter igralski karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.