Haaland blestel na tekmi, nato klel v kamero med prenosom v živo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Manchester City je odprl prvenstvo z zmago, potem ko je oba zadetka dosegla nova okrepitev.
Oglej si celoten članek

Aktualni angleški nogometni prvak, Manchester City, je uspešno začel novo prvenstveno sezono. V uvodnem krogu je v Londonu z 2:0 premagal West Ham, junak tekme pa je bil zvezdniški novinec Erling Haaland, ki je pred letošnjo sezono prestopil iz Borussie Dortmund, na svojem prvenstvenem debiju za novo ekipo pa dosegel oba gola.

Norvežan je najprej v 34. minuti izsilil najstrožjo kazen, ki jo je sam tudi uspešno izvedel, nato pa je mrežo zatresel še v 65. minuti, ko je izkoristil natančno podajo Kevina de Bruyna. Ekipa Pepa Guardiole je bila tudi sicer precej boljši tekmec, imela je veliko terensko premoč, praktično je nadaljevala tam, kjer je lani končala.

Angleški superpokal Neverjetno, kako se je osmešil Haaland! Liverpool do prve lovorike sezone

Haaland je sicer imel na tekmi še kar nekaj priložnosti in ni veliko manjkalo, da bi na svoji prvi tekmi Premier lige že dosegel hat-trick. Tega se je dobro zavedal tudi sam, kar je dal jasno vedeti v intervjuju po koncu tekme, ko je med prenosom v živo zaklel v kamero.

"Seveda bi lahko dosegel hat-trick, tako da to je bilo s**nje!" je odgovoril na novinarjevo vprašanje. Seveda ga je njegov sogovorinik nemudoma opozoril, da se njun pogovor oddaja v živo ter da naj nekoliko pazi na jezik, tako da se je mladi Norvežan nemudoma opravičil za svoje dejanje, a obenem znova zaklel. Premier liga se lahko pripravi na zelo zanimive intervjuje v letošnji sezoni!

 

* Izidi:
- petek, 5. 8.:
Crystal Palace - Arsenal               0:2 (0:1)

- sobota, 6. 8.:
Fulham - Liverpool                     2:2 (1:0)
Bournemouth - Aston Villa              2:0 (1:0)
Leeds United - Wolverhampton           2:1 (1:1)
Newcastle - Nottingham Forest          2:0 (0:0)
Tottenham - Southampton                4:1 (2:1)
Everton - Chelsea                      0:1 (0:1)

- nedelja, 7. 8.:
Leicester - Brentford                  2:2 (1:0
 Manchester United - Brighton          1:2 (0:2)
West Ham United - Manchester City      0:2 (0:1)
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.