Šport > Nogomet
1354 ogledov

Haaland blestel na tekmi, nato klel v kamero med prenosom v živo

Erling Braut Haaland Profimedia
Manchester City je odprl prvenstvo z zmago, potem ko je oba zadetka dosegla nova okrepitev.

Aktualni angleški nogometni prvak, Manchester City, je uspešno začel novo prvenstveno sezono. V uvodnem krogu je v Londonu z 2:0 premagal West Ham, junak tekme pa je bil zvezdniški novinec Erling Haaland, ki je pred letošnjo sezono prestopil iz Borussie Dortmund, na svojem prvenstvenem debiju za novo ekipo pa dosegel oba gola.

Norvežan je najprej v 34. minuti izsilil najstrožjo kazen, ki jo je sam tudi uspešno izvedel, nato pa je mrežo zatresel še v 65. minuti, ko je izkoristil natančno podajo Kevina de Bruyna. Ekipa Pepa Guardiole je bila tudi sicer precej boljši tekmec, imela je veliko terensko premoč, praktično je nadaljevala tam, kjer je lani končala.

Erling Braut Haaland Angleški superpokal Šport Neverjetno, kako se je osmešil Haaland! Liverpool do prve lovorike sezone

Haaland je sicer imel na tekmi še kar nekaj priložnosti in ni veliko manjkalo, da bi na svoji prvi tekmi Premier lige že dosegel hat-trick. Tega se je dobro zavedal tudi sam, kar je dal jasno vedeti v intervjuju po koncu tekme, ko je med prenosom v živo zaklel v kamero.

"Seveda bi lahko dosegel hat-trick, tako da to je bilo s**nje!" je odgovoril na novinarjevo vprašanje. Seveda ga je njegov sogovorinik nemudoma opozoril, da se njun pogovor oddaja v živo ter da naj nekoliko pazi na jezik, tako da se je mladi Norvežan nemudoma opravičil za svoje dejanje, a obenem znova zaklel. Premier liga se lahko pripravi na zelo zanimive intervjuje v letošnji sezoni!

 

* Izidi:
- petek, 5. 8.:
Crystal Palace - Arsenal               0:2 (0:1)

- sobota, 6. 8.:
Fulham - Liverpool                     2:2 (1:0)
Bournemouth - Aston Villa              2:0 (1:0)
Leeds United - Wolverhampton           2:1 (1:1)
Newcastle - Nottingham Forest          2:0 (0:0)
Tottenham - Southampton                4:1 (2:1)
Everton - Chelsea                      0:1 (0:1)

- nedelja, 7. 8.:
Leicester - Brentford                  2:2 (1:0
 Manchester United - Brighton          1:2 (0:2)
West Ham United - Manchester City      0:2 (0:1)
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice