Šport > Nogomet
4379 ogledov

Grozil mu je z lomljenjem nog, kmalu zatem doživel šok

Print Screen
Švedski branilec srbskih korenin naj bi med tekmo lige narodov žalil in grozil Erlingu Haalandu.

Norveški nogometaši so po uvodni zmagi v Beogradu dosegli še drugo zmago v gosteh v ligi narodov. Na Friends Areni v predmestju Stockholma so ukanili Švede z 2:1, oba gola je prispeval prvi zvezdnik Erling Haaland.

Mož odločitve, ki je zmagoviti zadetek v 69. minuti namenoma proslavil v obraz švedskemu branilcu Aleksandru Miloševiću, je po tekmi novinarjem zaupal vsebino verbalnega spoapda z omenjenim članom nasprotne ekipe.

"Najprej me je ozmerjal s ku*bo, vendar lahko z gotovostjo trdim, da to nisem," je za TV2 povedal norveški čudežni deček. "Potem mi je grozil, da mi bo polomil noge. Minuto in pol kasneje sem dosegel zadetek. To je bilo zelo lepo," je dodal.

 | Avtor: Epa Epa

Švedski reprezentant je navedbe 21-letnega Norvežana zanikal. "Tega nisem rekel," je odločno zatrdil Milošević. "Pravzaprav je zelo nesramno od njega, da govori takšne reči. Ne govorim norveško, on pa ne švedsko, zato ne vem, kako naj bi sploh komunicirala. Na zelenici ne govorim angleško, zato so njegove trditve res nekaj posebnega," je dodal švedski branilec.

Rune in Ruud Kdo laže? Šport Zgodovinski dvoboj prerasel v spor neslutenih razsežnosti

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice