Šport > Nogomet
190 ogledov

Slovenija danes v gosteh s Srbijo

Matjaž Kek Profimedia
Reprezentančni selektor Matjaž Kek upa, da se bodo njegovi varovanci izognili točkovni ničli.

Slovenska nogometna reprezentanca bo po četrtkovem porazu s Švedsko drevi ob 20.45 igrala drugo tekmo v ligi B lige narodov. V Beogradu bo igrala proti Srbiji, ki je uvodoma izgubila proti Norveški. Kot pa znova pravijo v slovenskem taboru, so tako kot na vsako tekmo prišli po zmago oziroma vsaj ne ostati pri točkovni ničli.

"Vesel sem, da sem spet na enem od kultnih stadionov evropskega in svetovnega nogometa. Govoriti o tekmecu, ki je na svetovnem prvenstvu in ki ima toliko kakovostnih posameznikov ter ki jih vodi tako eminenten strokovnjak Dragan Stojković, bi bilo brezpredmetno. Moramo razmišljati o sebi in še nadgraditi tisto dobro s tekme proti Švedski," je dejal selektor Matjaž Kek.

Ta je pojasnil, da je za tekmo odpadel Leo Štulac ter da tudi Blaž Kramer in Timi Max Elšnik po težavah še nista dovolj nared za igro.

O samem pričakovanju za tekmo pa je povedal: "Domači bodo skušali nadoknaditi tisto, kar so zamudili proti Norveški, mi pa bomo poskusili priti do pozitivnega rezultata, torej ne ostati točkovno pri ničli."

Tekmo na stadionu Rajka Mitića, ki sprejme približno 50.000 gledalcev, na tekmi s Slovenijo naj bi jih bilo med 10.000 in 15.000, bodo sodili Španci na čelu s Jesusom Gilom Manzanom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.