Šport > Nogomet
75205 ogledov

Medtem ko je plaval, mu je izbranka prečesala telefon, sledil je šok

Šport: Medtem ko je plaval, mu je izbranka prečesala telefon, sledil je šok Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik Manchester Cityja Phil Foden je ob vrnitvi iz vode doživel neprijetno presenečenje.

Vezist angleškega prvaka Phil Foden se v teh dneh mudi na zasluženem oddihu na grškem otoku Krf, kjer pa se je njegov poletni oddih sprevrgel v nočno moro.

Dvaindvajsetletni angleški reprezentant je bil primoran zapustiti luksuzno plažo Glyfada Beach, potem ko se je hudo sprl z njegovo dolgoletno izbranko in mamo dveh njunih otrok Rebecco Cooke.

Par se je sporekel, potem ko si je Rebecca med tem, ko se je Foden hladil v morju, pobliže ogledala njegov telefon. Očitno je pri tem naletela na vsebino, ki ji ni bil ravno povšeči, zato je svojemu partnerju, s katerim prijateljujeta že od najstniških let, napela nekaj krepkih.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
"Ali misliš, da sem idiot?" je besno vpila nanj, medtem ko sta v družbi dveh varnostnikov zapuščala prizorišče. "Nikamor ne morem s teboj, ker se to vedno z zgodi," mu je zabrusila in pri tem besno gestikulirala z rokami. "Ja, se sprašujem, zakaj," je jezno pristavila. Foden se na to ni odzval. "Lahko poveš njej," je še dejala in odvihrala naprej.

Po navedbah prič naj bi prepir trajal več minut, preden se je par umaknil v zasebnost. "Phil je šel plavat, ona pa je pogledala njegov telefon. Postala je izredno besna. Na plaži sta se sporekla, posredovali so celo varnostniki," neimenovani vir citira britanski The Sun.

"Ko smo prispeli, sem ga vprašal za fotografijo, a me je zavrnil, kar se mi je zdelo malce nevljudno," je opis incidenta začel očividec. "Sedeli smo na terasi, onadva pa sta bila na plaži. Kar naenkrat sta se vzpenjala po stopnicah in se pri tem na veliko prepirala. Trajalo je približno pet minut, nato sta nenadoma odšla. Bilo je veliko preklinjanja, ona mu je skakala v obraz. Ne verjamem, da sta bila pod vplivom alkohola. Mislim, da je šlo za drugo žensko. Karkoli se je že zgodilo, sem bil šokiran nad njenim vedenjem. Povzročila je veliko sceno. Žal mi je bilo zanj. Ne bi smela tako vpiti nanj, vsi so strmeli vanju," je dodal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phil Foden (@philfoden)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phil Foden (@philfoden)

Komentarjev 1
  • Avatar Syn
    Syn 14:23 27.junij 2022.

    Če ne za kaj drugega, bi ji moral v pričo vseh dat enega vzgojnega ker mu brska po telefonu. Meni na kraj pameti ne pride, da bi ženi brskal po telefonu. Njej pa še manj.

Sorodne novice