Habib postaja zvezda resničnostnega šova

Foto: Profimedia
Habib Nurmagomedov bo oktagon zamenjal za naravno okolje srednjeveške kazahstanske vasi.
Oglej si celoten članek

Po poročonaju kazahstanskih medijev naj bi svetovno znani UFC prvak Habib Nurmagomedov vodil priljubljeni resničnostni šov Nomadi, kazahstansko verzijo priljubljenega Survivorja.

Foto: Instagram Habib

Snemanje oddaje naj bi se začelo maja, prva epizoda pa naj bi bila na sporedu februarja leta 2020.

Posebnost oddaje bodo surovi pogoji v vasici, oddaljeni 340 kilometrov od glavnega mesta Astane, sam šov pa se bo poleg samega preživetja osredotočil na tradicijo, običaje, kulturo ter seveda samo promocijo dežele.

Sodelujoči v oddaji bodo med drugim številni športniki, med katerimi naj bi se pojavili tudi dobitniki medalj z olimpijskih iger. Njihova naloga bo opravljanje številnih nalog ter sodelovanje v različnih izzivih, kjer bodo na preiskušnji tako fizično, kot tudi intelektualno.

"Za šov bomo rekonstruirali stari grad ter objekte, da bi ustvarili srednejveško vzdušje," je izjavil tamkajšnji župan, Isilbek Ismagambetov.

Kot eden izmed voditeljev je najavljen tudi Habib, ki bo v prihodnjih mesecih imel kar precej prostega časa, saj mora prestati devet mesecev kazni, ki si jih je prislužil zaradi incidenta na dvoboju s Conorjem McGregorjem.

Znane kazni Habib besen nad epilogom dvoboja z McGregorjem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.