Habibov tabor predstavil pogoje za dvoboj z McGregorjem

Foto: Twitter Habib Nurmagomedov conor mcgregor
Kaj bo na to porekel predsednik UFC-ja Dana White?
Oglej si celoten članek

Z uspešnim povratkom Conorja McGregorja so se v javnosti že začeli krepiti pozivi k povratnemu obračunu med zloglasnim Ircem in njegovim zadnjim krvnikom Habibom Nurmagomedovim.

Borca sta se pomerila leta 2018 v Las Vegasu, kjer je Dagestanec z dominantno predstavo razorožil nasprotnika in ga prisilil v predajo v četrti rundi.

McGregor odtlej vztrajno lobira za drugo priložnost proti neporaženemu Habibu, vendar ga ta vztrajno zavrača. Nedavno je svojega izzivalca označil za drugorazrednega borca in dejal, da bo moral McGregor nanizati vsaj deset zaporednih zmag, če se bo želel spet potegovati za naslov.

Vrnitev legende Vsega je bilo konec po nekaj sekundah

Za zdaj nič ne kaže, da bi si lahko v kratkem premislil, razen če bi UFC pošteno razvezal svoj mošnjiček. Tako je namignil njegov oče Abdulmanap Nurmagomedov, ki je predsednika organizacije Dano Whitea izzval z vrtoglavo številko.

"Tudi mi si želimo maščevanja nad McGregorjem, toda plačajte nam 100 milijonov," je dejal oče aktualnega prvaka lahke kategorije, ki ga sredi aprila čaka obračun s Tonyjem Fergusonom.

"Dan po dvoboju s Fergusonom nam ponudite to vsoto, potem  pa ne vidim razloga, zakaj se ne bi mogli dogovoriti. Morda bo Dana White pristal na ta znesek, saj je on tisti, ki potrebuje ta dvoboj," je dodal.

Izjavil je še, da McGregor ob zmagi nad Cerronejem ni pokazal nič novega, zato je še bolj prepričan, da bi se povratni obračun z njegovim sinom končal enako kot prvi.

"Vse je laž!" UFC navijači besnijo, zahtevajo vračilo denarja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.