Handanovićev soigralec iztožil lažnivega zastopnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zastopnik mu je marsikaj zamolčal. Pravico je dosegel na sodišču.
Oglej si celoten članek

Soigralec nekdanjega slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića pri milanskem Interju, Nizozemec Stefan de Vrij, je dobil sodno bitko s svojim nekdanjim zastopnikom. Nizozemsko sodišče je odločilo, da bo 30-letnik dobil 4,5 milijona evrov.

De Vrij je svojega dolgoletnega zastopnika, Sports Entertainment Group (SEG), obtožil, da je v prestopnih pogovorih, po katerih je po večmesečnih namigovanjih iz Lazia leta 2018 prestopil v Inter, zamolčal določene obveze. Dodal je, da mu je Inter hotel plačati več denarja, kot ga je na koncu dobil. Podpisal je petletno pogodbo, vredno 37,5 milijona evrov.

Tržnica Slovenec v elitno ligo, znana tudi njegova plača

SEG je ob tem prejel 7,5 milijona evrov in še dodatna dva milijona za prestop, tega pa, kot je dejal De Vrij, mu ni nihče povedal. Sodišče je pojasnilo, da bi SEG glede na zajetno vsoto evrov, ki jih je dobil za prestop, moral to razkriti.

Agencija SEG pa tega ni storila, tako kot ni razkrila, da bo dobila 7,5 odstotka prestopnega zneska. Sodišče je tako De Vriju dodelilo približno polovico zneska, ki ga je SEG dobil ob omenjenem prestopu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.