Šport > Nogomet
999 ogledov

Slovenec v elitno ligo, znana tudi njegova plača

Sandi Lovrić Profimedia
Slovenska kolonija na Apeninskem polotoku se bo še povečala.

Slovenski nogometni reprezentant Sandi Lovrić bo od 1. julija igral v italijanski Serie A, podpisal je dogovor z Udinesejem, so sporočili iz tega videmskega kluba. Na spletni strani Udineseja so navedli, da so z Lovrićem sklenili dogovor do 30. junija 2027.

Vezist je bil 28. marca pred 24 leti rojen v Lienzu v Avstriji in je za to državo igral v mladinskih kategorijah, od leta 2020 pa nastopa za člansko reprezentanco Slovenije.

Lovrić se bo v bližino slovenske meje podal kot prost igralec, potem ko mu bo pogodba z Luganom potekla. Lovrićeva letna plača bo znašala 700.000 evrov, z dobrimi nastopi si bi lahko zagotovil še nekaj dodatnega zaslužka, poročajo italijanski viri.

sodnik rdeč karton Med treningom Šport Eden najbolj znanih nogometnih sodnikov doživel srčni infarkt

Lovrić je za člansko ekipo graškega Sturma, kjer se je kalil, debitiral že pri šestnajstih letih. Pred tremi leti je prestopil v Švico, letos ga očitno čaka pot na Apeninski polotok, potem ko se je lani zanj zanimala Sampdoria.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.