Kane debitiral z golom in podajo, Bayern slavil v Bremnu

Foto: Epa Harry Kane se je že na prvi tekmi vpisal med strelce.
Foto: Epa Harry Kane se je že na prvi tekmi vpisal med strelce.
Uvodna tekma nemške nogometne Bundeslige se je razpletla po pričakovanjih.
Oglej si celoten članek

Weserstadion v Bremnu je gostil prvo tekmo letošnje elitne Bundeslige, na kateri je domači Werder priznal premoč aktualnemu prvaku Bayernu (0:4).

Bavarci so v prvem polčasu prevladovali in do prednosti prišli že v četrti minuti. Po podaji Harryja Kana, ki je debitiral v nemškem prvenstvu, se je med obrambo domačih dobro znašel Leroy Sané in matiral vratarja.

Na začetku drugega polčasa so imeli domači dve priložnosti, nato pa je Bayern kontroliral srečanje. V 75. minuti je Kane po podaji Alphonsa Daviesa lepo zadel z roba kazenskega prostora in zapečatil zmago Münchenčanov.

V končnici srečanja je Sané po efektni kombinaciji gostov iz bližine zadel še drugič na tekmi, v sodnikovem dodatku pa je z močnim strelom končni izid postavil Mathys Tel.

Bundesliga, 1. kolo:

Werder Bremen - Bayern München 0:4 (0:1)
Augsburg - Borussia Mönchengladbach
Bayer Leverkusen - RB Leipzig
Hoffenheim - Freiburg
Stuttgart - Bochum
Wolfsburg - Heidenheim
Borussia Dortmund - Köln
Union Berlin - Mainz
Eintracht Frankfurt - Darmstadt

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.