Hazard že povzroča probleme pri Realu

Foto: Profimedia Eden Hazard
V kraljevem klubu ne gre ves po načrtih.
Oglej si celoten članek

Pri madridskem Realu imajo kar nekaj težav pred začetkom nove sezone. Na pripravljalni tekmi jih je s 7:3 ponižal mestni tekmec Atletico, ob številnih poškodovanih pa sta jo na omenjenem dvoboju skupila še Luka Modrić in Luka Jović. Tu je še prestopna saga z Garethom Balom, za nameček pa v klubu niso zadovoljni tudi s telesno pripravljenostjo najdražje okrepitve Edena Hazarda.

Video Oblak sodeloval pri katastrofi Reala, že ob polčasu 5:0

Po zapisih v Sportu in Asu se je Belgijec na pripravah pojavil s sedmimi kilogrami presežka. Najbolj nezadovoljen naj bi bil presednik kluba Florentino Perez, še zlasti, ker je ob predstavitvi okrepitve izjavil, da je v klub prišel igralec, ki bo rešil vse težave v klubu. Po pisanju Špancev se je zdaj povsem distanciral od omenjenega prestopa, izjavil pa je, da je Hazarda pripeljal le na izrecno željo Zinedina Zidana. Hazard je v Real prišel iz Chelseaja za 100 milijonov.

Belgijcu se ni zgodilo prvič, da je na priprave pred sezono prišel nepripravljen. Lani je tako v pogovoru za belgijski HLN priznal, da se mu je to zgodilo že leta 2015 pri Chelseaju.

Rdeči alarm Oblak v silovitem trčenju "zlomil" zvezdnika Reala

"Imel sem eno slabo sezono, gre za zadnjih šest mesecev pod taktirko Joseja Mourinha pri Chelseaju. delno je to moja krivda. Po osvojitvi naslova angleškega prvaka smo zahtevali daljše počitnice. Bil sem povsem izven forme. To sem se letos spomnil, štiri tedne po koncu svetovnega prvenstva sem že bil na treningu s Chelseajem," je lani dejal Hazard, ki pa je bil tokrat očitno precej manj pozoren na svoje fizično stanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.