Henryja snubi nekdanji velikan

Foto: Epa Henry Lukaku
Thierry Henry novi glavni trener Aston Ville?
Oglej si celoten članek

Bil je zvezda francoske nogometne reprezentance in londonskega Arsenala, danes pa pri 40-ih z velikimi koraki stopa na trenersko pot. Thierry Henry. Sprva previdno. Zadnji dve sezoni je pomočnik v belgijski reprezentanci. A ta se je prebila med štiri najboljše na svetu. In marsiko zna povedati, da je med najbolj zaslužnimi za to prav Henry. Predvsem Romelu Lukaku naj bi pod njegovim mentorstvom zelo napredoval. Morda pa bo že v novi klubski sezoni glavni trener!

SP 2018 Belgija po porazu žalostna, a ponosna

Največji ugled uživa v Angliji. In prav tam si ga želijo. Navijači Arsenala že kako leto nazaj. Zdaj pa novi lastnik Aston Villa. V petek je namreč prišlo do spremembe v lastništvu kluba. Večinski delež je kupil egipčanski milijarder Wes Edens, ki je tudi solastnik NBA-kluba Milwaukee Bucks. In Edens si po poročanju angleških medijev želi trenerja Steva Bruca zamenjati z Henryjem.

Da je morda res nekaj na tem potrjuje Henryjeva poteza, da se je umaknil z mesta strokovnega komentatorja na angleški televiziji Sky Sports. Povsem se namreč želi posvetiti trenerskemu delu.

Kaj pa Olimpija? Mandarić vključen v nakup nekdanjega angleškega prvaka

Novi lastnik Aston Ville, ki bo najprej rešil finančnega težave, ima jasen cilj: po treh letih klub pripeljati nazaj v premier ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.