Hirscher se še ni odločil o nadaljevanju kariere, a ...

Foto: Epa Marcel Hirscher
Avstrijska smučarska reprezentanca ni čakala na odločitev svojega prvega moža.
Oglej si celoten članek

Avstrijski smučarski as Marcel Hirscher, osemkratni zaporedni zmagovalec skupnega seštevka v svetovnem pokalu, je bil danes imenovan v alpsko reprezentanco Avstrije za prihodnjo sezono kljub temu, da se sam še ni izjasnil o svoji tekmovalni prihodnosti.

Tridesetletni dvakratni olimpijski prvak in sedemkratni svetovni prvak je ob koncu pretekle sezone sporočil, da bo razmislil o nadaljevanju kariere. Svoje odločitve do danes še ni sporočil, a ga je Avstrijska smučarska zveza kljub temu uvrstila na seznam reprezentantov, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Konec rehabilitacije Štuhčeva že trenira z novo prijateljico

"Marcel Hirscher je bil uvrščen na seznam, a se sam še ni odločil, ali bo ob začetku prihodnje sezone tekmoval," je sporočila avstrijska zveza na družbenem omrežju Twitter.

Na seznamu avstrijskih reprezentantov je tudi veteran, specialist za hitrostne discipline Hannes Reichelt, ki se je pretekli konec tedna znašel v središču dopinške preiskave.

Težave Šok za avstrijskega asa: "Kar sezulo me je, ko so pozvonili kriminalisti."

Po poročanju avstrijskih medijev je njegov dom zaradi suma, da si je 38-letnik pomagal z jemanjem nedovoljenih poživil, obiskala policija. Reichelt je ostro zanikal kakršno koli uporabo prepovedanih sredstev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.