Šport
552 ogledov

Hirscher se še ni odločil o nadaljevanju kariere, a ...

Marcel Hirscher Epa
Avstrijska smučarska reprezentanca ni čakala na odločitev svojega prvega moža.

Avstrijski smučarski as Marcel Hirscher, osemkratni zaporedni zmagovalec skupnega seštevka v svetovnem pokalu, je bil danes imenovan v alpsko reprezentanco Avstrije za prihodnjo sezono kljub temu, da se sam še ni izjasnil o svoji tekmovalni prihodnosti.

Tridesetletni dvakratni olimpijski prvak in sedemkratni svetovni prvak je ob koncu pretekle sezone sporočil, da bo razmislil o nadaljevanju kariere. Svoje odločitve do danes še ni sporočil, a ga je Avstrijska smučarska zveza kljub temu uvrstila na seznam reprezentantov, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Ilka Štuhec Konec rehabilitacije Šport Štuhčeva že trenira z novo prijateljico

"Marcel Hirscher je bil uvrščen na seznam, a se sam še ni odločil, ali bo ob začetku prihodnje sezone tekmoval," je sporočila avstrijska zveza na družbenem omrežju Twitter.

Na seznamu avstrijskih reprezentantov je tudi veteran, specialist za hitrostne discipline Hannes Reichelt, ki se je pretekli konec tedna znašel v središču dopinške preiskave.

hannes reichelt Težave Šport Šok za avstrijskega asa: "Kar sezulo me je, ko so pozvonili kriminalisti."

Po poročanju avstrijskih medijev je njegov dom zaradi suma, da si je 38-letnik pomagal z jemanjem nedovoljenih poživil, obiskala policija. Reichelt je ostro zanikal kakršno koli uporabo prepovedanih sredstev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.