Hrvaški komentator jo je pihnil: "Našli so način, kako ustaviti Dončića ..."

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Sobotno tekmo med Dallasom in New Orleansom so lahko spremljali tudi pri naših južnih sosedih.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v American Airlines Centru nadigrali New Orleans Pelicans (130:84) in se zasidrali na drugem mestu v zahodni konferenci.

Bolje ne gre Trener potolčenih tekmecev Dončiću podelil enega najlepših komplimentov

Gonilna sila Teličkov je bil znova Luka Dončić. Zbral je 26 točk, devet podaj in šest skokov, kar je sicer manj od njegovega povprečja. A Ljubljančan boljše statistike ni imel zato, ker je lep del srečanja preživel na klopi.

Dončić je igral le 26 minut, saj je Dallas že v tretji četrtini povedel za več kot 40 točk in naprezanje prvega zvezdnika ekipe ni bilo več potrebno.

Korenine Iz te vasi na Kosovem izvira Luka Dončić

Obračun, ki sta ga prenašali slovenska televizija TV3 in hrvaška nacionalka HRT, pa je kljub temu razkril vse sposobnosti nekdanjega igralca madridskega Reala.

"Tisti, ki še niste videli Dončića igrati, lahko zdaj vidite, zakaj se o njem toliko govori," je bilo moč slišati med prenosom HRT.

"Pelicans so našli način, kako Dončiću preprečiti dosežek trojnega dvojčka. Enostavno je treba izgubljati s tako visoko razliko, da se usede na klop," se je glasil hudomušen komentar, ko je postalo jasno, da je Dončićevo udejstvovanje na tekmi zaključeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.