Hrvaški odgovor nadutežu, ki je udrihal po Balkancih

Foto: Epa
Foto: Epa
Selektorja na bojni nogi.
Oglej si celoten članek

Po tekmi ženskega evropskega rokometnega prvenstva za bronastom medaljo med Dansko in Hrvaško je za nekaj drame poskrbel danski selektor Jesper Jensen, ki je imel ogromno pripomb na delo sodniške ekipe. 

Kdor visoko leta ... Naduti selektor grdo udaril po "Balkancih" in dobil silovit odgovor

"Kot da bi igrali na Balkanu pred dvajsetimi leti, ko ste vedeli, da vas bodo prevarali, še preden se je tekma začela. Favorizirali sta Hrvatice," je besnel Jensen, potem ko se je pred obračunom hvalisal, da so njegova dekleta superiornejša od naših južnih sosed.

Foto: Epa Nenad Šoštarić

Na njegove očitke se je v pogovoru za Index.hr odzval tudi selektor bronastih Hrvatic Nenad Šoštarić. "Ne razumem tega človeka," je o Jensenu uvodoma dejal hrvaški rokometni strokovnjak.

"Zelo sem ga cenil, bil je prvak na Danskem. Po tekmi mi je čestital, nato pa je štiri metre stran pljuval po nas in sodnicah. To je licemerstvo. Zelo me je razveselilo sporočilo velikega rokometnega strokovnjaka, enega najboljših s področja fizične priprave. Dejal mi je, naj se ne oziram na tako imenovane danske strokovnjake. Ko ti to reče strokovnjak takšnega kova, si precej mirnejši," je dejal Šoštarić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.