Šport
3249 ogledov

Hrvaški odgovor nadutežu, ki je udrihal po Balkancih

Nenad Šoštarić Epa
Selektorja na bojni nogi.

Po tekmi ženskega evropskega rokometnega prvenstva za bronastom medaljo med Dansko in Hrvaško je za nekaj drame poskrbel danski selektor Jesper Jensen, ki je imel ogromno pripomb na delo sodniške ekipe. 

Jesper Jensen Kdor visoko leta ... Šport Naduti selektor grdo udaril po "Balkancih" in dobil silovit odgovor

"Kot da bi igrali na Balkanu pred dvajsetimi leti, ko ste vedeli, da vas bodo prevarali, še preden se je tekma začela. Favorizirali sta Hrvatice," je besnel Jensen, potem ko se je pred obračunom hvalisal, da so njegova dekleta superiornejša od naših južnih sosed.

Nenad Šoštarić | Avtor: Epa Epa

Na njegove očitke se je v pogovoru za Index.hr odzval tudi selektor bronastih Hrvatic Nenad Šoštarić. "Ne razumem tega človeka," je o Jensenu uvodoma dejal hrvaški rokometni strokovnjak.

"Zelo sem ga cenil, bil je prvak na Danskem. Po tekmi mi je čestital, nato pa je štiri metre stran pljuval po nas in sodnicah. To je licemerstvo. Zelo me je razveselilo sporočilo velikega rokometnega strokovnjaka, enega najboljših s področja fizične priprave. Dejal mi je, naj se ne oziram na tako imenovane danske strokovnjake. Ko ti to reče strokovnjak takšnega kova, si precej mirnejši," je dejal Šoštarić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.