Hrvaški reprezentant se je pohvalil z namernim udarcem

Foto: Profimedia Dejan Lovren
Hrvaški branilec ne pozablja in ne odpušča.
Oglej si celoten članek

Na tekmi lige narodov v Zagrebu je bilo precej vroče, dvoboj med Hrvaško in Španijo pa se je končal v prid gostiteljev, ki so odločilni zadetek dosegli v sodnikovem dodatku drugega polčasa.

Svetovni podprvaki, ki jim je pred dvobojem grozil izpad iz elitnega razreda lige narodov, so tako celo ostali v igri za prvo mesto v skupini, do tega bodo prišli, če bodo na naslednji tekmi v gosteh premagali Anglijo. Tudi ta bo z zmago lovila prvo mesto, v primeru remija pa bi v izločilne boje napredovali Španci.

Liga narodov Nora tekma v Zagrebu

Dvoboj v hrvaškem glavnem mestu pa je zelo osebno vzel branilec Dejan Lovren. Ta je v zadnjih mesecih, vse od finala lige prvakov, na piko vzel Sergia Ramosa. Španca je nekajkrat obtožil, da je namerno v Kijevu poškodoval Mohameda Salaha, pred kratkim pa je omenil, da nogometaš madridskega Reala dela več napak kot on. Na zadnji komentar je Ramos odvrnil, da ne bo komentiral izjav oseb, ki se želijo razkazovati na prvih straneh medijev.

Po zmagi Hrvatov se je Lovren znova spomnil na Ramosa. "Dobro sem ga nakomolčil. 3:2. Pa ti, mojster, zdaj govori. To so navadne pi...!" je branilec Liverpoola razlagal v slačilnici. Tudi tu se ni še končalo. Na instagramu je namreč objavil fotografijo in se tako še enkrat pohvalil z udarcem v glavo tekmeca.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.