Šport > Nogomet
1530 ogledov

Hrvaški reprezentant se je pohvalil z namernim udarcem

Dejan Lovren
Hrvaški branilec ne pozablja in ne odpušča.

Na tekmi lige narodov v Zagrebu je bilo precej vroče, dvoboj med Hrvaško in Španijo pa se je končal v prid gostiteljev, ki so odločilni zadetek dosegli v sodnikovem dodatku drugega polčasa.

Svetovni podprvaki, ki jim je pred dvobojem grozil izpad iz elitnega razreda lige narodov, so tako celo ostali v igri za prvo mesto v skupini, do tega bodo prišli, če bodo na naslednji tekmi v gosteh premagali Anglijo. Tudi ta bo z zmago lovila prvo mesto, v primeru remija pa bi v izločilne boje napredovali Španci.

Liga narodov, Hrvaška, Španija Liga narodov Šport Nora tekma v Zagrebu

Dvoboj v hrvaškem glavnem mestu pa je zelo osebno vzel branilec Dejan Lovren. Ta je v zadnjih mesecih, vse od finala lige prvakov, na piko vzel Sergia Ramosa. Španca je nekajkrat obtožil, da je namerno v Kijevu poškodoval Mohameda Salaha, pred kratkim pa je omenil, da nogometaš madridskega Reala dela več napak kot on. Na zadnji komentar je Ramos odvrnil, da ne bo komentiral izjav oseb, ki se želijo razkazovati na prvih straneh medijev.

Po zmagi Hrvatov se je Lovren znova spomnil na Ramosa. "Dobro sem ga nakomolčil. 3:2. Pa ti, mojster, zdaj govori. To so navadne pi...!" je branilec Liverpoola razlagal v slačilnici. Tudi tu se ni še končalo. Na instagramu je namreč objavil fotografijo in se tako še enkrat pohvalil z udarcem v glavo tekmeca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro Hrvatska 🇭🇷

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.