Hrvaški zvezdnik odslej za Bayern

Foto: Epa Ivan Perišić Inter
Hrvaški reprezentant je Italijo zamenjal za Nemčijo.
Oglej si celoten članek

Hrvaški nogometni reprezentant Ivan Perišić bo kot posojeni igralec v novi sezoni zaigral v nemški bundesligi v vrstah velikana Bayerna iz Münchna. Perišić je pri novem delodajalcu že prestal zdravniški pregled, je danes poročal nemški Bild. Ta je Hrvata fotografiral in dobil tudi njegovo izjavo o opravljenem zdravniškem pregledu.

Bayern in Inter iz Milana sta se že dogovorila o odškodnini za čas, ki ga bo Perišić preživel v ekipi hrvaškega stratega Nika Kovača. Ta znaša pet milijonov evrov, v primeru, da bodo Bavarci zadovoljni s Perišićem, pa ga bodo lahko odkupili za še dodatnih 20 milijonov evrov.

Izjemni Anglež Šok za Bayern, BVB do prve lovorike

Perišić se je znašel v nemilosti pri novem strategu nerazzurrov Antoniu Conteju. Zato je odločitev o (začasnem) odhodu Perišića iz Milana povsem pričakovana.

Član hrvaške reprezentance, ki je na lanskem svetovnem prvenstvu v Rusiji osvojila srebro, je v bundesligi že igral v majicah Borussie Dortmunda in Wolfsburga, bil pa je tudi član reprezentance pod Kovačevim vodstvom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.